search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Τραγική κατάληξη για την αγνοούμενη από το Καματερό – Η σορός της εντοπίστηκε στη Φρεαττύδα (Video)

24.10.2015 08:07
Τραγική κατάληξη για την αγνοούμενη από το Καματερό - Η σορός της εντοπίστηκε στη Φρεαττύδα (Video) - Media

Στη Φρεαττύδα ξέβρασε η θάλασσα τη σορό της άτυχης γυναίκας που αγνοούταν τις τελευταίες 24 ώρες, μετά τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε την Αττική την Πέμπτη. 

Στη Φρεαττύδα ξέβρασε η θάλασσα τη σορό της άτυχης γυναίκας που αγνοούταν τις τελευταίες 24 ώρες, μετά τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε την Αττική την Πέμπτη. 

Το πρωί του Σαββάτου ένας οδοκαθαριστής εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας στην πλαζ Παρασκευά. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, όπου ανέσυραν τη σορό και κάλεσαν το σύζυγο της άτυχης γυναίκας για αναγνώριση. 

Ο οδοκαθαριστής που εντόπισε τη σορό.

Η γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, καθώς οι δρόμοι της βορειοδυτικής Αττικής είχαν μετατραπεί σε ποτάμια, και τα ρέματα μετέφεραν το άψυχο σώμα της στη θάλασσα. 

Οι νεκροί από τη σφοδρή βροχόπτωση ανέρχονται πλέον σε 2, καθώς ένας 50 χρονος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του, από τα ορμητικά νερά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15