search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23
MENU CLOSE

Στ. Μάνος: «Θα τουφέκιζα τον Νίκο Φίλη»

26.10.2015 12:07
Στ. Μάνος: «Θα τουφέκιζα τον Νίκο Φίλη» - Media

Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Παιδείας.

 

Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Παιδείας.

«Εγώ θα τουφέκιζα τον κ. Φίλη», ανέφερε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση αλλά και την ύπαρξη περισσότερων – κατά τη γνώμη του – εκπαιδευτικών απ’ όσους χρειάζεται το εκπαιδευτικό σύστημα.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, είπε πως «έχουμε τους διπλούς δασκάλους από ότι οι Γάλλοι είπε ποτέ κανείς ότι οι Γάλλοι έχουν μια Παιδεία άθλια, πολύ χειρότερη από τη δική μας; Συνεπώς κάπως τα καταφέρουν με τους μισούς…

Τώρα έχουν τελειώσει τα λεφτά, τώρα δεν έχουμε φράγκο, τώρα ξεζουμίζουμε και τον τελευταίο συνταξιούχο και τον τελευταίο εργαζόμενο να βγάλουμε κάποιο φόρο για να πληρώσουμε τους πρόσθετους αυτούς εκπαιδευτικούς. Εγώ θα τουφέκιζα τον κ. Φίλη για αυτό».

Στη συνέντευξή του ο Στ. Μάνος τάχθηκε υπέρ της επιβολής ΦΠΑ 23% στο βόειο κρέας, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και της «αναδιάταξης» των εκπαιδευτικών ώστε «να μην γίνει καμία πρόσληψη».

Αναφέρθηκε ακόμα στις υψηλές –κατά τον ίδιο- συντάξεις των συνταξιούχων της ΔΕΗ, ενώ εκτίμησε πως «πάμε από το κακό στο χειρότερο».

Τάση που αποδίδει στην «αυτοκτονική τάση» του ελληνικού λαού, που διάλεξε «κάποιους οι οποίοι θα μας περιορίσουν τα εισοδήματα, θα μας κόψουν τις συντάξεις, θα περιορίσουν την προοπτική να συνέλθουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23