search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:31
MENU CLOSE

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ζητά από την ΕΛΑΣ να… συλλάβει οπαδούς της – Είχαν πετάξει κροτίδες στον αγώνα με Ολυμπιακό

26.10.2015 13:55
Άντεξε ο Ατρόμητος, 0-0 με Λέγκια στη Βαρσοβία - Media

Αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστούν οι οπαδοί που πέταξαν δύο κροτίδες στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 

Αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστούν οι οπαδοί που πέταξαν δύο κροτίδες στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των Ηλεκτρονικών Καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστεί εκείνος ή εκείνοι που προχώρησαν στη ρίψη δύο κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την χθεσινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως αποτέλεσμα είχε τις ισάριθμες (προσωρινές) διακοπές ώστε να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο αφενός για την προστασία του γηπέδου Περιστερίου και αφετέρου για την αποφυγή τραυματισμού αθλητή από τη ρίψη τέτοιων αντικειμένων».

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26