search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Το sequel του Fight Club σε κόμικ αποκλειστικά στα Public

26.10.2015 14:52
Το sequel του Fight Club σε κόμικ αποκλειστικά στα Public - Media

Το sequel του Fight Club σε κόμικ αποκλειστικά στα Public: Κάθε μήνα σε περιμένει ένα συλλεκτικό τεύχος από τη σειρά Fight Club 2!

 

Ψάχνεις όλες τις νέες κυκλοφορίες και τα καλύτερα έργα από τους αγαπημένους σου συγγραφείς και κομίστες; Κάνε μια στάση στα Public, στον νούμερο 1 προορισμό για το βιβλίο και τα κόμικ και θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ελληνικούς και ξένους τίτλους, αλλά και αποκλειστικές κυκλοφορίες! Από τον Οκτώβριο, αποκλειστικά στα Public θα βρεις τη συνέχεια του αγαπημένου σου Fight Club σε δέκα κόμικ που θα σε ενθουσιάσουν!

Ο πρώτος κανόνας του Fight Club, είναι ότι δεν μιλάμε για το Fight Club. Αυτήν τη φορά, όμως, έχουμε έναν πολύ καλό λόγο για να κάνουμε την εξαίρεση. Και αυτός είναι η είδηση ότι ο Τάιλερ Ντέρντεν ζει! Ναι, είναι αλήθεια… Μετά τις περιπέτειες του στη μεγάλη οθόνη και τις σελίδες του ομώνυμου βιβλίου, ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει δυναμικά αποδεικνύοντας ότι μερικοί φανταστικοί φίλοι δεν φεύγουν ποτέ.

Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα αφήσαμε. Δέκα χρόνια αφότου ξεκίνησε το Σχέδιο Χάος, ο Τάιλερ Ντέρντεν ζει μια τετριμμένη ζωή. Σπίτι, γυναίκα, παιδί, και χάπια για να κρατάει το πεπρωμένο του υποταγμένο. Όμως όχι για πολύ. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου… Και τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο!

Ο Τσακ Παλάνιουκ επιστρέφει στο Fight Club και υπογράφει την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας σε μορφή κόμικ, που θα κυκλοφορήσει σε 10 μοναδικά τεύχη. Την εικονογράφηση των κόμικ, που  θα κυκλοφορήσουν στα ελληνικά την έχει αναλάβει ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος Κάμερον Στιούαρτ, γνωστός από τα κόμικς της DC και της Marvel. (catgirl, Batman and Robin, BPRD, Seaguy, Seven Soldiers: The Manhattan Guardian,The Other Side, Catwoman, The Apocalipstix, Assassin’s Creed, SuicideGirls, κ.α.) Οι κριτικές είναι ήδη διθυραμβικές και το Fight Club 2 είναι σίγουρο πως θα σε ταξιδέψει σε σουρεάλ και καυστικά μονοπάτια! Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ψάξεις πώς θα κάνεις και τα δέκα τεύχη δικά σου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21