search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Ο «γιος» της Όπρα Γουίνφρι την «κράζει» δημόσια: «Με εγκατέλειψε» (Photos)

27.10.2015 12:16
Ο «γιος» της Όπρα Γουίνφρι την «κράζει» δημόσια: «Με εγκατέλειψε» (Photos) - Media

Η Όπρα Γουίνφρι δεν του συγχώρεσε ποτέ το ότι αυτός παράτησε στα 17 του το ιδιωτικό σχολείο που πλήρωνε η διάσημη παρουσιάστρια. 

 

Ο Κάλβιν Μίτσελ αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στο «radaronline» ότι ενώ η Όπρα Γουίνφρι έκανε τα πάντα για να τον υιοθετήσει, στη συνέχεια τον έβγαλε από τη ζωή της, γεγονός που του προκάλεσε κατάθλιψη. Ο 35χρονος σήμερα είναι οδηγός φορτηγού.

Η Όπρα Γουίνφρι δεν του συγχώρεσε ποτέ το ότι αυτός παράτησε στα 17 του το ιδιωτικό σχολείο που πλήρωνε η διάσημη παρουσιάστρια. Τον γνώρισε όταν αυτός ήταν 11χρονών και έκανε κάστινγκ για μια δραματική σειρά που λεγόταν «There are no children here».

Η Γουίνφρι τον ξεχώρισε και ζήτησε από τη μητέρα του να τον υιοθετήσει. Παρόλο που αυτή αρνήθηκε η παρουσιάστρια με τον σύντροφο της Στέντμαν Γκράχαμ του φερόντουσαν σαν να ήταν παιδί τους, τον έπαιρναν μαζί σε αγώνες μπάσκετ και του έκαναν δώρα. Τώρα όμως, δεν έχουν καμία σχέση μαζί του.

Το πρωτοσέλιδο του National Enquirer

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21