search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Και τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες – Το πτώμα του βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς

27.10.2015 12:36
Και τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες - Το πτώμα του βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς - Media

Σε τρία ανέρχονται πλέον τα θύματα από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς το πτώμα ενός άνδρα περίπου 50 ετών εντοπίστηκε σήμερα στις εκβολές του ρέματος της Χελιδονούς.

 

Σε τρία ανέρχονται πλέον τα θύματα από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς το πτώμα ενός άνδρα περίπου 50 ετών εντοπίστηκε σήμερα στις εκβολές του ρέματος της Χελιδονούς.

Αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του άνδρα, ενώ το πτώμα του βρέθηκε από την ΕΜΑΚ σε απόσταση 200 μέτρων.

Η εξαφάνιση του άνδρα, δηλώθηκε σήμερα το πρωί, στο Α.Τ Κηφισιάς, από την εν διαστάσει σύζυγό του καθώς ο άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για το τρίτο θύμα της κακοκαιρίας, μετά τον άνδρα στο Μενίδι που εγκλωβίστηκε με τη μητέρα του στο αυτοκίνητό του, έσωσε εκείνη αλλά ο ίδιος δεν τα κατάφερε, και τη νεαρή γυναίκα στο Καματερό, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φρεαττύδα

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:46