search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Τρίζουν τα… κόκκαλα της ΕΣΣΔ- Η Κίνα λανσάρει pop προπαγανδιστικό βίντεο για το νέο 5χρονο πλάνο της! (Video)

27.10.2015 20:48
Κορωνοϊός-Κίνα: Δύο πόλεις κοντά στο Πεκίνο τίθενται σε καραντίνα  - Media

Μπορεί η Κίνα να απέχει «έτη φωτός» από τον σοσιαλισμό της Σοβιετικής Ένωσης, όμως έχει διατηρήσει τα… πεντάχρονα πλάνα. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα προπαγανδίζει και με pop βίντεο στο διαδίκτυο!

 

Τα πεντάχρονα πλάνα, ήταν ο κρατικός επιστημονικός σχεδιασμός της ανάπτυξης στα πλαίσια του σοσιαλιστικού κράτους. Το πρώτο πεντάχρονο πλάνο, ξεκίνησε στη Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν το 1928, έντεκα χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το πεντάχρονο αυτό πλάνο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ΕΣΣΔ μετατρέποντάς την από χώρα καθυστερημένη και αγροτική σε ισχυρή βιομηχανική.

Οι Κινέζοι λοιπόν, όχι μόνο διατηρούν τον κρατικό σχεδιασμό της οικονομίας τους, αλλά τον προπαγανδίζουν κιόλας με pop βίντεο στο διαδίκτυο! Πρόκειται για το 13ο πενταετές πλάνο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16