search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Ποιος ήταν ο 28χρονος φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο; (Photos)

28.10.2015 18:00
Ποιος ήταν ο 28χρονος φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο;  (Photos)  - Media

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πραγματικό παλικάρι. Ήταν φιλότιμος, εργατικός και άψογος επαγγελματίας. 

 

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πραγματικό παλικάρι. Ήταν φιλότιμος, εργατικός και άψογος επαγγελματίας.

Το νήμα της ζωής του Ανδρέα Ιωαννίδη, του αστυνομικού φρουρού του πρωθυπουργού, κόπηκε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας. Η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ο 28χρονος έπεσε με το κεφάλι σε ένα εικονοστάσι που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος. Ο 28χρονος για πρώτη φορά δεν φόρεσε το κράνος του.

Ο Ανδρέας, όπως τον αποκαλούσαν όλοι, ήταν απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και στη συνέχεια πέρασε με εξετάσεις και εκπαιδεύτηκε στη σχολή της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο. Πολύ γρήγορα ξεχώρισε τόσο για τις ικανότητες του, όσο και για τον επαγγελματισμό του. Μετατέθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών και λίγο αργότερα στη Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν από ένα χρόνο εντάχθηκε στην προσωπική φρουρά και φύλαξη του πρωθυπουργού. Βρισκόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στην οικογένεια του, άγρυπνος φρουρός. Ο Ανδρέας λάτρευε την οικογένεια του. Τους γονείς του που τον μεγάλωσαν με οικονομικές δυσκολίες και στερήσεις, αλλά και τα δυο μικρά του αδερφάκια. Ήταν και για αυτά το πρότυπο τους και ήθελε πάντα να τους δίνει το καλό παράδειγμα.

Οι φίλοι του μιλούν για τον Ανδρέα και δακρύζουν. Αγαπούσε τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Στο Ζεφύρι όπου μεγάλωσε, ήταν μέλος σε διάφορα αθλητικά σωματεία, ενώ ασχολιόταν και με το body building.

Η κηδεία του Ανδρέα,  έγινε στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων, ενώ το παρόν έδωσε τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17