search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Τις πρόσβαλαν και ξεκίνησαν δίαιτα – Δείτε πως μητέρα και κόρη «έχασαν» 108 κιλά

29.10.2015 06:47
Τις πρόσβαλαν και ξεκίνησαν δίαιτα - Δείτε πως μητέρα και κόρη «έχασαν» 108 κιλά - Media

Ξεκίνησαν δίαιτα την ίδια ημέρα, χωρίς η μία να γνωρίζει για την απόφαση της άλλης, και στην επόμενη συνάντησή τους ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει η μητέρα την κόρη.

 

Ξεκίνησαν δίαιτα την ίδια ημέρα, χωρίς η μία να γνωρίζει για την απόφαση της άλλης, και στην επόμενη συνάντησή τους ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει η μητέρα την κόρη.

Η υπέρβαρη μητέρα που ζει στο Swadlincote της Βρετανίας και η κόρη της που ζει στο Birmingham δημοσίοευσαν μία φωτογραφία μαζί και δέχθηκαν ένα προσβλητικό σχόλιο. Χωρίς να πει τίποτα η μία στην άλλη, ξεκίνησαν δίαιτα με αποτέλεσμα να χάσουν συνολικά 108 κιλά και να φτιάξουν σώμα… μοντέλου.

Η 22χρονη Amber ξεκίνησε δίαιτα όταν δούλευε το καλοκαίρι σε μία κατασκήνωση παιδιών και άκουσε κάποιους να μιλάνε για μία τσάντα, ένας από την παρέα ρώτησε ποιανού είναι αυτή η τσάντα και κάποιος απάντησης εκείνης της «ξανθιάς χοντρής», αυτό το περιστατικό στάθηκε η αφορμή να πάει στο γυμναστήριο να βελτιώσει τη διατροφή της και σε περίπου ένα χρόνο να χάσει περισσότερα από 50 κιλά.

Την ίδια ημέρα η 50χρονη μητέρα της, είδε φωτογραφία της στο facebook να τραγουδάει  karaoke και ξεκίνησε δίαιτα.

Η 22χρονη, λέει ότι τρώει τώρα ένα καλό πρωινό που περιλαμβάνει ομελέτα, άσπρο κρέας και σαλάτα για γεύμα και δείπνο με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών.

H οικογένεια, όπως αναφέρουν συγκεντρώνεται μία φορά κάθε μερικούς μήνες και ήταν τεράστια έκπληξη όταν στην συνάντησή τους διαπίστωσαν πόσα κιλά είχαν χάσει και οι δύο. Η 22χρονη, λέει ότι τώρα μπορεί να κάνει πράξη το όνειρό της να ασχοληθεί με τη μόδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:17