search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Καταγγελία – σοκ μητέρας: Άγνωστος προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά 6χρονο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο (Video)

29.10.2015 07:22
Καταγγελία - σοκ μητέρας: Άγνωστος προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά 6χρονο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο (Video) - Media

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία μητέρα, καθώς ισχυρίζεται πως η 6χρονη κόρη της παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όσο νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο!

 

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία μητέρα, καθώς ισχυρίζεται πως η 6χρονη κόρη της παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όσο νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η μητέρα καταγγέλλει πως, ενώ το 6χρονο παιδί της νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ένας παιδόφιλος προσπάθησε να το παρενοχλήσει.

Όπως αναφέρει, τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου στις 04:30 π.μ., η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους. Ξαφνικά, η μία μητέρα δίπλα της ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγυμνος και το κοριτσάκι να είναι ξεγυμνωμένο και αυτό!

Μετά τις φωνές των γυναικών, ο άγνωστος το έβαλε στα πόδια με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αν και τον κυνήγησε η ασφάλεια του νοσοκομείου αυτός κατάφερε να διαφύγει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:13