search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Δολοφόνησε τον αδελφό του, ταΐζοντας τον πατάτες, μέχρι που μπούκωσε και πνίγηκε

29.10.2015 14:55
Αν δείτε αυτό στις πατάτες, πετάξτε τις - Η ουσία που λειτουργεί σαν δηλητήριο! (Photos) - Media

Ο αδελφοκτόνος έσπρωχνε τις πατάτες στο λαρύγγι του μεθυσμένου του αδελφού. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση.

 

 

Ο αδελφοκτόνος έσπρωχνε τις πατάτες στο λαρύγγι του μεθυσμένου του αδελφού. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της Δανίας. Τα δυο αδέλφια συναντήθηκαν και άρχισαν να μιλάνε. Κάποια στιγμή επάνω στην κουβέντα αποφάσισαν να αρχίσουν να «πιούν και κανένα ποτάκι». Με την κουβέντα και το ποτό, οι αδελφοί δεν κατάλαβαν, πότε άρχισαν να ζαλίζονται και να μεθούν.

Κάποια στιγμή ποτηράκι στο ποτηράκι, παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και άρχισαν να μαλώνουν. Ο ένας από τους δυο άρχισε τότε να ταΐζει τον άλλον με τις πατάτες που συνόδευαν τα ποτάκια που έπιναν. Δεν σταμάτησε όταν ο αδελφός του μπούκωσε, εκείνος άρχισε να σπρώχνει τις πατάτες μέσα στο στόμα του, μέχρι εκείνες να φτάσουν στον λάρυγγα και να τον πνίξουν.

Και ενώ ο αδερφός του πνιγόταν με τις πατάτες σφηνωμένες στον λαιμό του, ο αδελφοκτόνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί, όχι στο πρόσωπο, ούτε στο στομάχι, αλλά στον λαιμό.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο σε 7 έτη φυλακίσεως, επειδή έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης ότι δεν υπήρξε ανθρωποκτονία, αλλά για βίαιη επίθεση. Ο ιατροδικαστής είπε πως ο θάνατος δεν προκλήθηκε από τις γροθιές αλλά από μια πατάτα που έφραξε την τραχεία του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06