search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Γιατί εμφανίστηκε με… άγριες διαθέσεις η Ζωή στο Ίδρυμα της Βουλής

29.10.2015 17:05
Να πάρει μέρος στο ντιμπέιτ ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Media

Με… λυμένο το ζωνάρι για καυγά εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Κοινοβούλιο η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, λαμβάνοντας μέρος στη συνεδρίαση του Ιδρύματος της Βουλής.

 

Με… λυμένο το ζωνάρι για καυγά εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Κοινοβούλιο η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, λαμβάνοντας μέρος στη συνεδρίαση του Ιδρύματος της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε διπλοεγγραφές στον προυπολογισμό του Ιδρύματος και υποστήριξε ότι υπάρχουν τιμολόγια που έχουν πληρωθεί από τη Βουλή και έχουν μπει και στον προυπόλογισμό του Ιδρύματος. Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να λάβει στα χέρια της όλα τα σχετικά παραστατικά με σκοπό να τα μελετήσει.  

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεσμεύθηκε ότι θα παραδώσει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου τα έγγραφα που ζητούσε και όρισε νέα συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα.  

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έφερε και την αντίδραση αρκετών εκ των παριστάμενων. Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας υποστήριξε ότι κατά την επτάμηνη θητεία της η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ασχολήθηκε ούτε μια φορά με την διαχείριση του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής συμμετέχουν εξ οφίτσιο και όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10