search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Γερμανία: Ομολόγησε και δεύτερη δολοφονία παιδιού ο απαγωγέας του 4χρονου πρόσφυγα!

30.10.2015 11:45
Γερμανία: Ομολόγησε και δεύτερη δολοφονία παιδιού ο απαγωγέας του 4χρονου πρόσφυγα! - Media

Ο 32χρονος που συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Βερολίνο με την κατηγορία ότι απήγαγε και σκότωσε ένα προσφυγόπουλο 4 ετών ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει και ένα άλλο παιδί 6 ετών το οποίο είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε ο Στέφαν Ρέντλιχ εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας.

 

Ο 32χρονος που συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Βερολίνο με την κατηγορία ότι απήγαγε και σκότωσε ένα προσφυγόπουλο 4 ετών ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει και ένα άλλο παιδί 6 ετών το οποίο είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε ο Στέφαν Ρέντλιχ εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας.

«Ο άνδρας παραδέχθηκε τη νύχτα ότι έχει επίσης σκοτώσει τον Ελίας», ένα παιδί που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο την ώρα που έπαιζε σε μια παιδική χαρά κοντά στην πολυκατοικία όπου διέμενε στο Πότσνταμ κοντά στο Βερολίνο, εξήγησε ο Ρέντλιχ.

Πρόκειται για δύο δολοφονίες με «σεξουαλικά» κίνητρα, μετέδωσε από την πλευρά του το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς να αναφέρει τις πηγές του, κάτι το οποίο δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει η αστυνομία και η εισαγγελία του Βερολίνου

Το πτώμα του μικρού Ελίας, τον οποίο αναζητούσαν μάταια η αστυνομία και οι γείτονές του από τις 8 Ιουλίου οπότε είχε εξαφανιστεί, εντοπίστηκε θαμμένο σε έναν κήπο στο Βραδεμβούργο.

Χθες η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε τον 32χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Bild ονομάζεται Σίλβιο Σ., αφού έλαβε μια πληροφορία από τη μητέρα του στην οποία ο ίδιος είχε εκμυστηρευτει ότι εμπλέκεται στην απαγωγή του μικρού Μοχάμεντ από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη. Στη συνέχεια το πτώμα ενός παιδιού, καλυμμένο με άμμο που χρησιμοποιείται για τις ακαθαρσίες της γάτας, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του δράστη.

Ο Μοχάμεντ Γιανούζι, ένας μικρός Βόσνιος ηλικίας 4 ετών, είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου από το κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, το Λάγκεζο, όπου καθημερινά συνωστίζονται εκατοντάδες αιτούντες άσυλο που επιθυμούν να καταγραφθούν επίσημα στα μητρώα κατά την άφιξή τους στη Γερμανία.

Ο 4χρονος ζούσε εδώ και έναν χρόνο στη Γερμανία μαζί με τη μητέρα του και τα δύο αδέλφια του.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Μοχάμεντ μία ημέρα μετά την απαγωγή του, δηλαδή στις 2 Οκτωβρίου.

Τώρα η αστυνομία εξετάζει και άλλες υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται ο Σίλβιο Σ., σύμφωνα με την Berliner Zeitung η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρεται στην εξαφάνιση τον Ιούνιο ενός μικρού κοριτσιού ηλικίας 5 ετών από το Στένταλ στη Σαξονία- Άνχαλτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45