17/10/2019 22:23:05
15.3.2011

Η Βουλή της ασυλίας

Η Βουλή της ασυλίας - Media

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Μια οικογενειακή υπόθεση μεταξύ ενός μέλους του Κοινοβουλίου, της κυρίας Μιλένας Αποστολάκη, και ενός επιχειρηματία, του κυρίου Συγγελίδη, που αφορούσε στην επιμέλεια του παιδιού τους, έφερε στο προσκήνιο την άθλια συντεχνιακή εκμετάλλευση που υφίσταται η δύστυχη χώρα μας. Η αρχή του κακού ξεκινά φυσικά από τη Βουλή, η οποία σκέφτεται, δρα και λειτουργεί στυγνά, δίχως αιδώ, με συντεχνιακό πνεύμα. Κοντολογίς ο πρώην σύζυγος της κυρίας Αποστολάκη κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για την επιμέλεια των παιδιών τους κατόπιν του χωρισμού τους. Η απόφαση των Ελλήνων βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη σε συνδυασμό με την προσφυγή του συζύγου της στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, στα οποία και δικαιώθηκε, κόστισε στο Δημόσιο 12.000 ευρώ συν 7.000 ευρώ αποζημίωση στον επιχειρηματία για κάλυψη δικαστικών εξόδων.

Την υπόθεση αυτή θα τη χρεώνεται το ελληνικό Δημόσιο! Δηλαδή τα «κερατιάτικα» της κυρίας Αποστολάκη θα τα πληρώσουν οι πολίτες μόνο και μόνο γιατί κάποιοι συντηρούν το συντεχνιακό πνεύμα, αρχής γενόμενης από τους πατέρες του Έθνους, και επιμένουν να… γράφουν τον λαό και να ξεγράφουν και παραγράφουν τις δικές τους υποθέσεις.

ΥΓ.: Προτείνουμε να πληρώσουν το πρόστιμο όσοι από τους βουλευτές ψήφισαν τη σχετική ασυλία. Ωστόσο το σοβαρό σε αυτή την ιστορία είναι να τεθεί τέρμα σε αυτή την αστεία υπόθεση με την ασυλία των βουλευτών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.