search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΟΣΕ προς Λαμία – Μετ΄ εμποδίων η σιδηροδρομική συγκοινωνία

02.11.2015 13:55
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μία ώρα... αργότερα από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη λόγω «Ιανού» - Media

Με προβλήματα γίνεται, από τα ξημερώματα της Κυριακής, η σιδηροδρομική συγκοινωνία από την Αθήνα προς τη Λαμία, και το αντίθετο, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών, λόγω βλάβης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Με προβλήματα γίνεται, από τα ξημερώματα της Κυριακής, η σιδηροδρομική συγκοινωνία από την Αθήνα προς τη Λαμία, και το αντίθετο, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών, λόγω βλάβης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Οι επιβάτες από τον σταθμό της Τιθορέας επιβιβάζονται σε λεωφορεία και μεταφέρονται στο Λιανοκλάδι, από όπου μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρειο Ελλάδα με το τρένο, αλλά και το αντίστροφο. Αντίστοιχα, όσοι κινούνται με κατεύθυνση προς την Αθήνα φτάνουν με τρένα μέχρι το Λιανοκλάδι από κει επιβιβάζονται σε λεωφορεία μέχρι την Τιθορέα για να συνεχίσουν πάλι με τρένο μέχρι την Αθήνα.

Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν νύχτα μέρα για να αποκαταστήσουν τη βλάβη ωστόσο τα προβλήματα είναι μεγάλα. Η σιδηροδρομική γραμμή έχει πάθει μία βλάβη σε μήκος 27 χιλιομέτρων από το Μπράλο έως το Λιανοκλάδι.

Όπως εξηγούν οι τεχνικοί του ΟΣΕ, που εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, η ζημιά προκλήθηκε όταν εκτροχιάστηκε το τελευταίο φορείο από το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας χωρίς να το καταλάβει κανείς και το τρένο συνέχισε την πορεία του μέχρι το Λιανοκλάδι. Το εκτροχιασμένο φορείο ουσιαστικά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις γραμμές.

Οι τεχνικοί του ΟΣΕ εκτιμούν μέχρι σήμερα το απόγευμα θα επισκευασθεί η σιδηροδρομική γραμμή και άρα θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43