search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Δείτε πως ένας γιατρός ξαναβάζει στη θέση του το γόνατο μιας μικρής κοπέλας (Video)

02.11.2015 16:40
Παθήσεις γονάτου – Tρόποι αποφυγής τραυματισμών (Video) - Media

Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ούτε η ίδια η κοπέλα το περίμενε.

 

 

Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ούτε η ίδια η κοπέλα το περίμενε.

Η μικρή κοπέλα λατρεύει τον αθλητισμό. Μετά το σχολείο και αφού τελειώνει με τη μελέτη των μαθημάτων της πηγαίνει στο στάδιο της πόλης της και αρχίζει να τρέχει. Όνειρο της είναι να συμμετάσχει στους Παναμερικανικούς αγώνες στα 100 μέτρα μετ εμποδίων.

Τρέχει γρήγορα και πηδάει ψηλά. Όμως σε ένα σπριντ στην τελευταία της προπόνηση ενώ με το ένα πόδι πέρασε το εμπόδιο, δεν κατάφερε να πατήσει καλά. Όλη η ορμή από την ταχύτητα και το βάρος της, τη δέχτηκε το αριστερό της γόνατο, το οποίο δεν άντεξε και εξαρθρώθηκε.

Η κοπέλα έπεσε κάτω. Οι πόνοι ήταν φριχτοί. Δεν μπορούσε ούτε να λυγίσει, ούτε να ισιώσει το πόδι της. Το γόνατο εξείχε. Κάθε κίνηση ακόμη και όταν την μετέφεραν στο νοσοκομείο της προκαλούσε αβάσταχτο πόνο.

Στα επείγοντα περιστατικά την επισκέφτηκε ο ορθοπεδικός ο οποίος ανέλαβε να φέρει το κόκαλο στη θέση του. Και ενώ η κοπέλα σφαδάζει και φωνάζει από τους πόνους, εκείνος με μια απλή αλλά σταθερή κίνηση το επαναφέρει. Ακούγεται ένα σιγανό «κρακ» και ο πόνος εξαφανίζεται μαγικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:27