14/12/2019 11:59:35

Μπουτάρης: Η κυβέρνηση να βάλει χέρι στο χύμα τσίπουρο

Μπουτάρης προς Ολυμπιακό: Θα έπρεπε να ντρέπεστε – Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον Σαββίδη - Media

Να «βάλει χέρι» στο παράνομο τσίπουρο ζήτησε από την κυβέρνηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντας «μύθο ότι ο καημένος αγρότης βγάζει από το καζάνι για τον εαυτό του 100 λίτρα τσίπουρο».

«Με 100 λίτρα πρέπει να είναι σουρωμένος κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά, με αφορμή την πραγματοποίηση «Γιορτής τσίπουρου Τερπνής» που διοργανώνει η Δ' Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν οι φορείς της πόλης με το ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης στις 200.000 παλιές κλήσεις που θα αρχίσουν να λαμβάνουν σύντομα οι παραβάτες.

Ο Γ. Μπουτάρης υποστήριξε πως τον Δήμο δεν τον ενδιαφέρει το ποσό που θα εισπράξει το κράτος από την πώληση του λιμανιού αλλά να υποχρεωθεί ο επενδυτής να ολοκληρώσει τον 6ο προβλήτα, τη σιδηροδρομική και την οδική σύνδεση.

Σχετικά με τις κλήσεις από το 1993 που θα αρχίσουν μετά από εισαγγελική παρέμβαση να αποστέλλονται στους παραβάτες ο κ.Μπουτάρης είπε:

«Αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει όταν θα στείλουμε τα ειδοποιητήρια στον κόσμο. Η πρόταση η δική μου προς την κεντρική διοίκηση και να την εξετάσουμε είναι τα πρόστιμα της τροχαίας να παραγράφονται όπως παραγράφονται και άλλα χρέη».          

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.