search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Πέρασαν μια έγκυο για κλέφτρα, την έδεσαν σε μια κολώνα και τη χτύπησαν άγρια και με μανία (Video)

03.11.2015 18:37
Πέρασαν μια έγκυο για κλέφτρα, την έδεσαν σε μια κολώνα και τη χτύπησαν άγρια και με μανία (Video) - Media

Όταν ο όχλος παίρνει το νόμο στα χέρια του δεν λογαριάζει ούτε τις έγκυες γυναίκες.

 

 

Όταν ο όχλος παίρνει το νόμο στα χέρια του δεν λογαριάζει ούτε τις έγκυες γυναίκες.

Το τραγικό και ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Ταιζού στην Ανατολική Κίνα. Μια έγκυος θεωρήθηκε ύποπτη κλοπής και τότε ο όχλος, άρχισε να την κυνηγάει. Μόλις την έπιασε άνδρες και γυναίκες σεληνιασμένοι δίχως να την ακούν, άρχισαν να την βαράνε και να την βρίζουν.

Προηγούμενα κάποιος τις έδεσε τα χέρια σε ένα κοντάρι και το πέρασε σε μια κολώνα. Η έγκυος είναι εντελώς ανυπεράσπιστη τόσο αυτή όσο και η κοιλιά της με το μωρό της μέσα.

Ακόμη και δίκιο να είχαν, σίγουρα η αυτοδικία του όχλου, και απέναντι σε μια γυναίκα και μάλιστα έγκυο είναι μια βαρβαρότητα που θυμίζει μεσαίωνα. Η κοπέλα ζει σε ένα διπλανό χωριό και πριν από κάποιες εβδομάδες κάτοικοι του Ταιζού την είχαν κατηγορήσει πως μόλις εμφανίσθηκε στο χωριό τους, σημειώθηκαν κλοπές.

Η αστυνομία την είχε συλλάβει αλλά την άφησε ελεύθερη επειδή δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της. Όταν εμφανίσθηκε πάλι στο χωριό κάποιος άνδρας είπε ότι του έκλεψαν 900 γιουάν (100 ευρώ) μέσα από το σπίτι και τότε ο όχλος άρχισε να κυνηγάει την κοπέλα.

Η παρέμβαση της αστυνομίας έγινε με καθυστέρηση. Η κοπέλα αφέθηκε πάλι ελεύθερη, ενώ ο άνδρας με το όνομα Γιν, εκείνος που ξεσήκωσε τον όχλο εναντίον της συνελήφθη και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κοπέλα δεν διατρέχει κίνδυνο από τα χτυπήματα, ούτε εκείνη μα ούτε και το μωρό στα σπλάχνα της.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:36