search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο για αποπλάνηση 10 μαθητριών!

04.11.2015 09:55
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο για αποπλάνηση 10 μαθητριών! - Media

Δάσκαλος, 51 ετών, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του. 

 

 

Δάσκαλος, 51 ετών, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του. Ο εκπαιδευτικός, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οδηγείται σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία 10χρονης μαθήτριας, ενώ ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου όπου δίδασκε και εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο συλληφθείς δάσκαλός από το 2011 προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον συνολικά δέκα μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε «χαρτζιλίκι» στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται πως χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε αυτές να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους και να μην αποκαλύψουν τίποτα στους οικείους τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλή.

Κατά πληροφορίες, ο 51 ετών άνδρας απομακρύνθηκε το τελευταίο διάστημα από το δημοτικό σχολείο, όπου υπηρετούσε, ύστερα από τις καταγγελίες που έφτασαν στη διεύθυνση του σχολείου για τη δράση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:32