search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Προβάδισμα Μεϊμαράκη με 63% σε νέα δημοσκόπηση της Prorata για τη ΝΔ

05.11.2015 10:56
Προβάδισμα Μεϊμαράκη με 63% σε νέα δημοσκόπηση της Prorata για τη ΝΔ - Media

Με ποσοστό 63% προηγείται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εκτίμηση νίκης της αναμέτρησης για την ηγεσία του κόμματος της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

 

Με ποσοστό 63% προηγείται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εκτίμηση νίκης της αναμέτρησης για την ηγεσία του κόμματος της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 21%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 13% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 3%.

Ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του 57% σε ερώτημα για το ποιος από τους τρεις πρώην αρχηγούς της ΝΔ υπήρξε ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της χώρας.

Δεύτερος ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με 30% και τρίτος ο Αντώνης Σαμαράς με 13%.

Σε ερώτηση για το ποιος θα νικήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην επόμενη εκλογική μάχη, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ευ. Μεϊμαράκης με 54%, στην δεύτερη ο Α. Γεωργιάδης με 20%, στην τρίτη ο Κυρ. Μητσοτάκης με 16% και στην τελευταία ο Απ. Τζιτζικώστας με 10%.

Πηγή: efsyn.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:18