search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Μπαλάφας: Είχαμε τη διάθεση, αναγκαστήκαμε να κάνουμε πίσω

05.11.2015 12:14
Μπαλάφας: Δεν θα έκανα ότι ο Παπαδημούλης (Video) - Media

«Προφανώς είχαμε τη διάθεση ή την πίστη να κάνουμε ορισμένα πράγματα που η συμφωνία με τους συγκεκριμένους όρους “ή φεύγετε από το ευρώ ή υπογράφετε αυτήν την όχι καλή συμφωνία” μάς ανάγκασε να πάμε πίσω» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας

 

«Προφανώς είχαμε τη διάθεση ή την πίστη να κάνουμε ορισμένα πράγματα που η συμφωνία με τους συγκεκριμένους όρους “ή φεύγετε από το ευρώ ή υπογράφετε αυτήν την όχι καλή συμφωνία” μάς ανάγκασε να πάμε πίσω» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Ερωτηθείς για την απόφαση να παραχωρηθούν τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, ο κ. Μπαλάφας απάντησε: «Δεν το κρύβουμε. Δεν το κρύψαμε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Υπογράψαμε μία συμφωνία τον Αύγουστο, που περίειχε θέματα, με πολλά από τα οποία δεν συμφωνούσαμε, αλλά αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε, γιατί δεν θέλαμε να βγούμε από το ευρώ ή να μας διώξουνε και να πάμε στη δραχμή».

Στο ερώτημα εάν κατά την εφαρμογή του μνημονίου η κυβέρνηση μπορεί να αντισταθεί, σχολίασε: «Αυτό το επιβεβαιώνουμε. Δείτε τι μάχη δίνουμε για τους πλειστηριασμούς, για την ιδιωτική εκπαίδευση και τα αεροδρόμια. Λέω αυτά που έχουνε γίνει μέχρι τώρα, την κατανόηση τη μεγάλη που έδειξε ο λαός σε αυτά, τα οποία κάναμε μέχρι τώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:52