search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Η χώρα δεν θα πάει σε grexit αλλά σε στασιμοχρεοκοπία

05.11.2015 14:11
Βενιζέλος: Παραβίαση των διατάξεων περί εσχάτης προδοσίας η σκευωρία Νovartis - Media

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας την για διπλή ρητορική και για πλήρη υποταγή στην τρόικα.

 

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας την για διπλή ρητορική και για πλήρη υποταγή στην τρόικα.

«Ακούω τις ομιλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ώς ένα βαθμό και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που ομνύουν στο μνημόνιο και επικαλούνται την ανάγκη να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα εγκαίρως ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε λέγοντας πως «υποτάσσεστε πρακτικά στην τρόικα, ενώ το άγχος είναι η ψήφιση ή και η κατάργηση ψηφισμένων από εσάς νόμων προκειμένου να υπάρξει πλήρης εφαρμογή του μνημονίου».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας πως «προκειμένου να συντηρείται αυτή η ψευδαίσθηση και διπλή ρητορεία η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά επινοεί διάφορα πράγματα. Η τελευταία επινόηση είναι η σύνδεση του προσφυγικού με τη χαλάρωση του μνημονίου. Ξανάνοιξε ο κ. Τσίπρας  χθες το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά συνδέοντάς το με το προσφυγικό».

Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για πλήρη υποταγή στην τρόικα λέγοντας πως ενώ «εμφανίζεται να ανθίσταται ρητορικά, ψηφίζει και καταψηφίζει και καταργεί αυτά που η ίδια ψήφισε» και πως «εξακολουθεί να συντηρεί επικίνδυνες ψευδαισθήσεις, ενώ η χώρα δεν έχει καμία στρατηγική». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι λόγω αυτής της πολιτικής η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε grexit αλλά σε στασιμοχρεοκοπία με ολέθριες συνέπειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15