search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:20
MENU CLOSE

H ανάδειξη του πρωταθλητή στο MotoGP στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV

05.11.2015 14:59
H ανάδειξη του πρωταθλητή στο MotoGP στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV - Media

H ανάδειξη του πρωταθλητή στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για το MotoGP στη Βαλένθια, με Rossi και Lorenzo να διεκδικούν τον τίτλο, οι μάχες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κόντρα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, δύο αγωνιστικές πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά και τα ντέρμπι Άρσεναλ-Τότεναμ και Ρόμα-Λάτσιο σε Αγγλία και Ιταλία αντίστοιχα, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT.

 

H ανάδειξη του πρωταθλητή στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για το MotoGP στη Βαλένθια, με Rossi και Lorenzo να διεκδικούν τον τίτλο, οι μάχες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κόντρα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, δύο αγωνιστικές πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά και τα ντέρμπι Άρσεναλ-Τότεναμ και Ρόμα-Λάτσιο σε Αγγλία και Ιταλία αντίστοιχα, κλέβουν την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT.

Στο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα της πολυβραβευμένης ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ (1 βραβείο Όσκαρ, 3 Χρυσές Σφαίρες, 3 BAFTA, κ.ά) Μεγαλώνοντας, με τους Πατρίτσια Αρκέτ και Ίθαν Χοκ και του γαλλικού δράματος με την Αντέλ Εξαρχόπουλος, Σε Επιφυλακή σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD, το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον αστείρευτο Γούντι Άλεν κάθε Τρίτη βράδυ, με το Όλοι Λένε Σ’ Αγαπώ και το Celebrity αυτή την εβδομάδα, αλλά και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ Ο Κηπος του Γιάλομ στο OTE CINEMA 4HD.

Ξεκινούν επίσης στο OTE CINEMA 4HD ο 2ος κύκλος του House of Cards και στο FOX Life η νέα κωμική σειρά με τον Ρομπ Λόου The Grinder.    

 

Αθλητικά

Την παράσταση στα αθλητικά κανάλια του OTE ΤV αυτή την εβδομάδα κλέβει το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για το MotoGP στη Βαλένθια όπου και θα αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2015. Η κόντρα των δύο οδηγών που διεκδικούν τον τίτλο για φέτος κορυφώνεται στον αγώνα της Κυριακής. Ο Ιταλός Valentino Rossi και ο Ισπανός Jorge Lorenzo αναμένεται να τα δώσουν όλα και οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν σπουδαίο αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 14.30, στο OTE SPORT 5HD.

Στο ποδόσφαιρο, έρχονται συναρπαστικά ντέρμπι καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζουν Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα για την 11η αγωνιστική της La Liga δίνοντας το ισχυρότερο τεστ πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ο αγώνας Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ θα προβληθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 17.00 στο OTE SPORT 2HD, και στις 21.30 η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται εκτός έδρας με την Σεβίλη (OTE SPORT 2HD).

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου ξεχωρίζουν δυο συναντήσεις σε Αγγλία και Ιταλία. Για την 11η αγωνιστική της Barclays Premier League, η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Άρσεναλ φιλοξενεί την Τότεναμ (18.00, OTE SPORT 1HD), ενώ νωρίτερα στις 16.00, στο «Ντέρμπι Ντελα Καπιτάλε», Ρόμα και Λάτσιο λύνουν τις διαφορές τους για την 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 4HD.

 

Ταινίες & σειρές

Το πολύβραβευμένο (1 Όσκαρ, 3 Χρυσές Σφαίρες, 3 BAFTA) Μεγαλώνοντας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους Ίθαν Χοκ και Πατρίτσια Αρκέτ, το οποίο γυρίστηκε σε διάρκεια 12 ετών και χάρισε στην Αρκέτ Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της, κάνει πρεμιέρα σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 21.00. Στο ίδιο κανάλι ξεχωρίζει επίσης το γαλλικό δράμα με την Αντέλ Εξαρχόπουλος (Η Ζωή της Αντέλ) και τον Ρεντά Κατέμπ (Προφήτης) Σε Επιφυλακή, πρώτη σκηνοθετική δουλειά της γαλλίδας Μαριάν Ταρντιέ (Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, 21.00).

Κλασικές και αγαπημένες ταινίες και αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 2, όπως η κωμωδία Επιτέλους Λίγη Σοβαρότητα Σέρλοκ Χολμς με τους Μπεν Κίνγκσλεϊ και Μάικλ Κέιν, που ανατρέπει τον μύθο του περιβόητου ντετέκτιβ, παρουσιάζοντας τον Δρ. Ουάτσον σαν την πραγματική αστυνομική αυθεντία (Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, 22.00), το ερωτικό δράμα Coco Chanel & Igor Stravinsky με την Άννα Μουγκλαλίς και τον Μαντς Μίκελσεν (Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, 22.00), ή το Επικίνδυνο Πάθος με τον Ρόμπερτ Πάτισον, την Ούμα Θέρμαν και την Κρίστιν Σκοτ Τόμας (Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 22.00), ενώ το κλασικό αφιέρωμα του OTE CINEMA 2, αυτόν τον μήνα φιλοξενεί ταινίες του ανεξάντλητου Γούντι Άλεν, κάθε Τρίτη βράδυ στις 20.00 και τις 22.00. Αυτή την εβδομάδα θα προβληθούν η εξαιρετική μουσική κομεντί Όλοι Λένε Σ’ Αγαπώ με τους Γούντι Άλεν, Τζούλια Ρόμπερτς, Γκόλντι Χόουν, Ντρου Μπάριμορ και το Celebrity με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τους Κένεθ Μπράνα, Τζούντι Ντέιβις, Μέλανι Γκρίφιθ και Σαρλίζ Θέρον.   

Το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy House of Cards με τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ συνεχίζει με τον 2ο κύκλο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, στο OTE CINEMA 4HD (Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 23.00), αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου συναρπαστικού επεισοδίου του 1ου κύκλου (Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 22.00), ενώ στο ίδιο κανάλι οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν, επίσης σε πρώτη προβολή, το ντοκιμαντέρ Ο Κήπος του Γιάλομ, όπου ο διάσημος Αμερικανός ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας μιλά για την ζωή και το επιστημονικό του  έργο (Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 22.00).

Πρεμιέρα κάνει στο FOX Life η νέα κωμική σειρά The Grinder (Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 21.25) με τον Ρομπ Λόου στον ρόλο ενός ηθοποιού, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της νομικής σειράς όπου πρωταγωνιστούσε, αποφασίζει να ασκήσει το επάγγελμα και εκτός οθόνης. 

 

Ντοκιμαντέρ

Στη νέα σειρά του National Geographic Channel Breakthough (Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 21.00), έξι σκηνοθέτες αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν με πρωτοποριακό -σε επίπεδο κινηματογράφησης- τρόπο έξι διαφορετικές επιστημονικές ανακαλύψεις, ενώ το ντοκιμαντέρ Inside the Mega Twister στο ίδιο κανάλι (Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 22.00) ερευνά τον μεγαλύτερο, ταχύτερο και πιο θανατηφόρο τυφώνα που έχει καταγραφεί στη Γη, ο οποίος ‘χτύπησε’ το Ελ Ρένο της Οκλαχόμα τον Μάιο του 2013. Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει η δημοφιλής σειρά του Discovery Channel Troy με τον διάσημο βρετανό μάγο (Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 21.00), ενώ στο ίδιο κανάλι ξεκινά η νέα σειρά Predators Up Close με τον Τζόελ Λάμπερτ (Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 23.00) που -με γυρίσματα σε όλο τον κόσμο- παρουσιάζει τα αρπακτικά από μια πραγματικά νέα οπτική γωνία με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου θόλου

 

Παιδικά

Η κωμική σειρά Girl Meets World του Disney Channel επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο  από τον Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 16.50, ενώ πρεμιέρα κάνει στο Nickelodeon η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Shimmer and Shine που παρακολουθεί τις περιπέτειες δύο δίδυμων αδελφών, της Shimmer και της Shine, που προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τις ευχές της καλύτερης τους φίλης Leah (Κυριακή 8 Νοεμβρίου, 08.55). Στο  Disney XD, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 16.05 θα προβληθεί το σπέσιαλ επεισόδιο Lab Rats Vs. Mighty Med με τους αγαπημένους ήρωες των δύο σειρών να ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:20