21/01/2019 23:31:30

Κανείς δεν τα βάζει με τη Σερένα Ουίλιαμς – Δείτε πως έπιασε τον άνδρα που της έκλεψε το κινητό (Video)

Κανείς δεν τα βάζει με τη Σερένα Ουίλιαμς – Δείτε πως έπιασε τον άνδρα που της έκλεψε το κινητό (Video) - Media

 

H πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς σε ρόλο superwoman, τρέχει και συλλαμβάνει άνδρα που της πήρε το κινητό ενώ έτρωγε σε εστιατόριο

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του εστιατορίου που έτρωγε η Σερένα με έναν φίλος της, κατέγραψε καρέ καρέ το περιστατικό. Η τενίστρια κάθεται και τρώει σε ένα ακριανό τραπέζι. Ξαφνικά περνάει από δίπλα της ένας άνδρας με το σακάκι στο χέρι του.

Η Σερένα είχε αφήσει το κινητό της στο τραπέζι. Ο Άνδρας με το σακάκι στο χέρι βρίσκει την ευκαιρία και το αρπάζει με αστραπιαία ταχύτητα. Στη συνέχεια το κρύβει στο σακάκι του και φεύγει. Δεν ήξερε ο άμοιρος όμως που έμπλεξε.

Η Σερένα το αντιλαμβάνεται αμέσως και με τη χάρη γαζέλας, διασχίζει το εστιατόριο και βγαίνει τρέχοντας στο δρόμο, όπου και εντοπίζει τον άνδρα. Με δυο δρασκελιές τον φτάνει , κάτι του λέει και εκείνος φυσικά αναγκάζεται να της επιστρέψει το κινητό της.

«Με είδε και πάγωσε. Εγώ απλά τον ρώτησα ευγενικά εάν πήρε κατά λάθος το κινητό μου. Μπέρδευε τις λέξεις του. Κατάλαβε μάλλον ποια είμαι. Έβγαλε το κινητό μου από την τσέπη του και μου το επέστρεψε, ζητώντας συγνώμη». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.