search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Airbus: Το βρέφος – σύμβολο της τραγωδίας είναι το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου; (Photos)

06.11.2015 11:38
Airbus: Το βρέφος - σύμβολο της τραγωδίας είναι το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου; (Photos) - Media

Η 10 μηνών Νταρίνα Γκρομοβα έγινε το σύμβολο της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά. Ωστόσο μπορεί τελικά να είναι και το «κλειδί» του μυστηρίου για το τι ακριβώς συνέβη.

 

Η φωτογραφία της μικρής Νταρίνα που λίγο πριν την επιβίβαση στο μοιραίο αεροσκάφος είχε τραβήξει η μητέρα της, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση για το αδικοχαμένο βρέφος. 

Έτσι, η 10 μηνών Νταρίνα Γκρομοβα έγινε το σύμβολο της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά. Ωστόσο μπορεί τελικά να είναι και το «κλειδί» του μυστηρίου για το τι ακριβώς συνέβη. 

 

Το βρέφος ήταν ένα από τα 224 θύματα της πτώσης του Airbus της εταιρίας Metrojet, που κατέπεσε στο βόρειο Σινά .Το πτώμα της μικρής Νταρίνα εντοπίστηκε 21 μίλια από το σημείο όπου βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροπλάνου. Αυτό το γεγονός (ότι το πτώμα του παιδιού βρέθηκε τόσο μακριά από το κυρίως σημείο της συντριβής) οδηγεί τους εμπειρογνώμονες στο συμπέρασμα πως ίσως το αεροπλάνο να εξερράγη νωρίτερα απ’ ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσαν. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ακτίνα των ερευνών επεκτάθηκε κατά 25 μίλια.

Το σημείο όπου βρήκαν τη σορό του βρέφους βρίσκεται πιο κοντά στο αεροδρόμιο, που μπορεί να σημαίνει ότι η έκρηξη μέσα στο αεροπλάνο, το διέλυσε άμεσα μετά την απογείωση και όχι 23 λεπτά μετά.

Οι σοροί της 26χρονης μητέρας της μικρής Νταρίνα, Τατιάνα και του 27χρονου πατέρα της Αλεξέι, δεν έχουν βρεθεί ακόμη, μετά από σχεδόν μια εβδομάδα ερευνών.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο Αλεξέι και η Τατιάνα Γκρομοβ είχαν παντρευτεί πριν από έναν χρόνο. Εκείνος, ήταν προγραμματιστής και γιος πρώην πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας και ήταν διοργανώτρια εκθέσεων αλλά βρισκόταν σε άδεια μητρότητας.

Αποφάσισαν να πάρουν τη 10μηνών κορούλα τους μαζί τους στο ταξίδι τους στην Αίγυπτο γιατί ήθελαν η μικρή να βρέξει τα ποδαράκια της στη θάλασσα, φέρεται να είχε πει η 26χρονη Τατιάνα, σύμφωνα με την Έλενα Γρομοβα, μητέρα του Αλεξέι, η οποία προσφέρθηκε να κρατήσει το παιδί αλλά το νεαρό ζευγάρι αρνήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35