search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Βραβεία για τη Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών στο 1ο Διεθνή Διαγωνισμό & Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

06.11.2015 18:04
Βραβεία για τη Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών στο 1ο Διεθνή Διαγωνισμό & Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας - Media

Η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών διακρίθηκε με δύο βραβεία στο 1ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που παρακολούθησαν περισσότερα από 2.000 άτομα. 

 

Η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών διακρίθηκε με δύο βραβεία στο 1ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που παρακολούθησαν περισσότερα από 2.000 άτομα. Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Μπουζάνη απέσπασε τα βραβεία SILVER DIPLOMA στις κατηγορίες Mixed Choirs και Sacred Choral Music a cappella.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας και τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur, του οποίου επίτιμος καλλιτεχνικός πρόεδρος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης με 1.500 συμμετέχοντες από 39 χορωδίες από την Ελλάδα και άλλες 13 χώρες.

Η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών συμμετείχε και στην εντυπωσιακή παρέλαση για το άνοιγμα του Φεστιβάλ, με πέντε φιλαρμονικές και χορωδούς από χώρες, όπως η Κίνα, η Ρωσία και η Βραζιλία. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Χορού και στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας, πλαισιωμένες από Συναυλίες Φιλίας, στις οποίες τραγούδησαν ελληνικές και ξένες χορωδίες. Επίσης, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πραγματοποιήθηκε το ο διαγωνισμός που ήταν αφιερωμένος στη θρησκευτική μουσική.

Η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών δημιουργήθηκε το 1968 και η καλλιτεχνική της πορεία περιλαμβάνει εκατοντάδες συναυλίες και διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:07