search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Μάχη στην Κρήτη για το πορτραίτο του Ανδρέα Παπανδρέου – Δεν έπρεπε να κατέβει από τα ΚΑΠΗ λέει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ

06.11.2015 18:27
Μάχη στην Κρήτη για το πορτραίτο του Ανδρέα Παπανδρέου - Δεν έπρεπε να κατέβει από τα ΚΑΠΗ λέει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ - Media

Συνεχίζεται, για δεύτερη ημέρα, η διαμάχη για την αποκαθήλωση πορτραίτου του Ανδρέα Παπανδρέου από τα ΚΑΠΗ του Ηρακλείου Κρήτης.

Συνεχίζεται, για δεύτερη ημέρα, η διαμάχη για την αποκαθήλωση πορτραίτου του Ανδρέα Παπανδρέου από τα ΚΑΠΗ του Ηρακλείου Κρήτης.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου, κ. Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη, έδωσε προσωπική εντολή ώστε να κατέβουν φωτογραφίες του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, από τα ΚΑΠΗ της πόλης, φωτογραφίες οι οποίες υπήρχαν από την ίδρυση των ΚΑΠΗ μέχρι σήμερα.

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, εκτός από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της χώρας, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε-υλοποίησε το θεσμό των ΚΑΠΗ και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν τοποθετήσει τη φωτογραφία του σε περίοπτη θέση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, ενώ απαιτεί «την άμεση επιστροφή των φωτογραφιών του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στη θέση τους, σεβόμενοι την επιθυμία των μελών του ΚΑΠΗ της πόλης, της ίδιας της ιστορίας των κοινωνικών δομών της χώρας, αλλά και σεβόμενοι τη μνήμη όσων προσέφεραν στις δομές του κοινωνικού κράτους της Ελλάδας».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Ηρακλείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αποκαθήλωση του πορτραίτου του Ανδρέα Παπανδρέου, αρνούμενοι να μπουν στο κτήριο του ιδρύματος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51