search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Σφαίρες, σουγιάδες και υλικά της Χρυσής Αυγής στα σπίτια καταζητούμενων για την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο

06.11.2015 19:54
Γαλλία: «Είμαστε σε πόλεμο εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας» - Media

Σφαίρες, σουγιάδες αλλά και αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής εντόπισε η αστυνομία στα σπίτια δύο εκ των τεσσάρων καταζητούμενων για την επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου.

Σφαίρες, σουγιάδες αλλά και αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής εντόπισε η αστυνομία στα σπίτια δύο εκ των τεσσάρων καταζητούμενων για την επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο (2) εκ των ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο (2) φυσίγγια των 7,62 mm, δύο (2) σουγιάδες και δέκα (10) αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής».

Το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθη ένας 24χρονος για συμμετοχή στην επίθεση, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις.

Σε βάρος όλων των παραπάνω σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, λίγο μετά την επίθεση, από το βήμα της Βουλής ο Γ. Κουμουτσάκος κατήγγειλε ότι δράστες της επίθεσης εναντίον του ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι νωρίτερα μιλούσαν με τον βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης, Αντώνη Γρέγο.

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή οπαδών της οργάνωσης στην επίθεση, ενώ απείλησαν με μηνύσεις κατά του Γ. Κουμουτσάκου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24