search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Κατάπιε τη γλώσσα του

16.03.2011 18:56
Κατάπιε τη γλώσσα του - Media

Είχε προκαλέσει πολύ τον Ατρόμητο ο Μπέος. Τι “κορόϊδα” τους είπε που έπαιξαν Κυριακή και η ομάδα του Σάββατο, τι ότι θα υποβιβαστούν, τι ότι θα τους ρίξει “τεσσάρα” στο σημερινό ημιτελικό.

Είχε προκαλέσει πολύ τον Ατρόμητο ο Μπέος. Τι “κορόϊδα” τους είπε που έπαιξαν Κυριακή και η ομάδα του Σάββατο, τι ότι θα υποβιβαστούν, τι ότι θα τους ρίξει “τεσσάρα” στο σημερινό ημιτελικό. Τελικά για τον Μπέο είχε “ντόρτια” και “διπλές” και για τον Ατρόμητο “εξάρες”. Η ομάδα του Περιστερίου πήρε παλικαρίσιο 0-0 στον Βόλο και με τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό έγραψε ιστορία αφού θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη αλλά ο Αναστασάκος σημάδεψε το δοκάρι.

Τα άσχημα για τον λαλίστατο Μπέο συνεχίστηκαν και μετά το ματς όταν δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από οπαδούς της ομάδας του για την απομάκρυνση του Τσιώλη. Ο αγλαός παράγοντας μαζί με 10 άτομα από τη φρουρά του (έτσι λέμε κυριλέ τους μπράβους) ανέβηκε στην κερκίδα και διαπληκτίστηκε με τους φιλάθλους!

Κοινώς, οι μαγκιές πληρώνονται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33