search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16
MENU CLOSE

Κόκκαλης κατά Σισέ

16.03.2011 19:04
Κόκκαλης κατά Σισέ - Media

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο αιωνίων με τον Σωκράτη Κόκκαλη αυτή τη φορά να βγαίνει από το παρασκήνιο και να επιτίθεται στον Σισέ.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο αιωνίων με τον Σωκράτη Κόκκαλη αυτή τη φορά να βγαίνει από το παρασκήνιο και να επιτίθεται στον Σισέ.

 

«Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος παρακολουθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι τη συμπεριφορά του κ. Σισέ εντός και εκτός γηπέδων.

Την συμπεριφορά αυτή, εκτός της ποδοσφαιρικής ικανότητας, χαρακτηρίζει η αλαζονεία, η έπαρση, η προκλητικότητα και η έλλειψη σεβασμού προς το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και θεσμών της χώρας, με εξαίρεση ίσως ένα φανατικό κομμάτι οπαδών της ομάδας του.

Παρακολουθούμε εδώ και αρκετούς μήνες συνεχόμενες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, αντιπαραθέσεις με αντίπαλους παίκτες, συνεχόμενες παρατηρήσεις σε συμπαίκτες, απαράδεκτες δηλώσεις που θίγουν εκατομμύρια φιλάθλους προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και δημόσια αμφισβήτηση αποτελεσμάτων, διαιτησιών ακόμα και του πρωταθλήματος συνολικά. Επίσης, παρακολουθούμε μία σπουδή του κ. Σισέ προκειμένου να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο εξωτερικό.

Σημειώνω δε, ότι μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν είχαμε ακούσει καμία κρίση του κ. Σισέ για όλα αυτά που ξαφνικά θυμάται και καταγγέλλει τώρα.

Αυτό που όμως προσωπικά επιθυμώ να καυτηριάσω, εκτός των παραπάνω, είναι οι συνεχόμενες, καθημερινές πλέον και απαράδεκτες επιθέσεις του προς τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλη Μαρινάκη

Θα έπρεπε ο κ. Σισέ να γνωρίζει ότι μπορεί να είμαστε ένας λαός και μία χώρα με πολλά προβλήματα, όμως στη χώρα αυτή υπάρχουν θεσμοί και ένας από αυτούς είναι ο θεσμός των Προέδρων των μεγάλων και ιστορικών συλλόγων.

Ας παίξει λοιπόν ο κ. Σισέ ποδόσφαιρο, για το οποίο άλλωστε και αμείβεται, ας προσέξει τη δική του συνολική συμπεριφορά και εικόνα και ας αφήσει τις υποδείξεις προς τους πάντες, τις συμβουλές ή πολύ περισσότερο τις δηλώσεις τύπου o Πρόεδρος του Ολυμπιακού προσβάλλει τον αθλητισμό.

Οι Πρόεδροι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διαχρονικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αυτοί που μαζί με άλλους Προέδρους προσπάθησαν επί δεκαετίες και προσπαθούν ακόμα να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να μπορεί ο κ. Σισέ και άλλοι σημαντικότεροι παίκτες από τον ίδιο, να έρχονται στην Ελλάδα και να αμείβονται αδρά.

Θα πρότεινα λοιπόν να κάνει ο καθένας τη δουλειά για την οποία αμείβεται και να αφήσουν αυτούς που επενδύουν να βελτιώσουν ή να λύσουν τα υπαρκτά προβλήματα του ποδοσφαίρου μας», ανέφερε η δήλωση του Κόκκαλη που προφανώς αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατεύσει τον διάδοχό του…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:15