search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε βουλευτή και στελέχη της Χ.Α. από μέλη ποντιακών οργανώσεων (Video)

09.11.2015 16:20
Άγριο ξύλο σε βουλευτή και στελέχη της Χ.Α. από μέλη ποντιακών οργανώσεων (Video) - Media

Επεισόδια ξέσπασαν στο συλλαλητήριο ποντιακών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, όταν διαδηλωτές ζήτησαν από στελέχη και βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν.

 

Επεισόδια ξέσπασαν στο συλλαλητήριο ποντιακών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, όταν διαδηλωτές ζήτησαν από στελέχη και βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, αρχικά υπάρχει ένταση χωρίς όμως η κατάσταση να παρεκτραπεί, μέχρι του σημείου που ένας διαδηλωτής χτυπά στο κεφάλι τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής,  Χρήστος Χατζησάββα, και εκείνος ανταποδίδει το χτύπημα. Δίπλα του βρισκόταν ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου με τα στελέχη της Χ.Α να αποχωρούν αφού δέχτηκαν πλήθος χτυπημάτων πριν επέμβει η αστυνομία.

Για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με αφορμή ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό αναρωτιόμαστε αν τα κανάλια και τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” θα επιδείξουν ανάλογη ευαισθησία και θα εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης, όπως κάνουν ασταμάτητα τα τελευταία 24ωρα κατά της Χρυσής Αυγής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15