17/10/2019 04:47:32

Γεροβασίλη: Το Mega αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο για το θέμα Πανούση - Η συνέχεια σε αίθουσες που δεν ελέγχει το κανάλι

Γεροβασίλη: Το Mega αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο για το θέμα Πανούση - Η συνέχεια σε αίθουσες που δεν ελέγχει το κανάλι - Media

 

Σκληρή επίθεση στην τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη,  με αφορμή τις διαλόγους που έπαιξαν στο δελτίο και αφορούσαν την υπόθεση Πανούση.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Όπως αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη, το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Τέλος, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης διαμυνήνει με αινιγματικό τρόπο ότι το θέμα θα έχει συνέχεια: «Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Σημειώνεται ότι στο δελτίο του Mega  προβλήθηκαν διάλογοι, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ήταν ανάμεσα στον Γιάννη Πανούση και τους Νίκο Παρασκευόπουλο και Γιάννη Ρουμπάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.