search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Το Mega αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο για το θέμα Πανούση – Η συνέχεια σε αίθουσες που δεν ελέγχει το κανάλι

10.11.2015 19:29
Γεροβασίλη: Το Mega αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο για το θέμα Πανούση - Η συνέχεια σε αίθουσες που δεν ελέγχει το κανάλι - Media

Σκληρή επίθεση στην τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη,  με αφορμή τις διαλόγους που έπαιξαν στο δελτίο και αφορούσαν την υπόθεση Πανούση.

 

Σκληρή επίθεση στην τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη,  με αφορμή τις διαλόγους που έπαιξαν στο δελτίο και αφορούσαν την υπόθεση Πανούση.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Όπως αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη, το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Τέλος, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης διαμυνήνει με αινιγματικό τρόπο ότι το θέμα θα έχει συνέχεια: «Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

Σημειώνεται ότι στο δελτίο του Mega  προβλήθηκαν διάλογοι, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ήταν ανάμεσα στον Γιάννη Πανούση και τους Νίκο Παρασκευόπουλο και Γιάννη Ρουμπάτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:52