search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Δύο εντυπωσιακά MX-5 (Photos)

11.11.2015 06:33
Δύο εντυπωσιακά MX-5 (Photos) - Media

Τις δύο πρωτότυπες εκδόσεις του διάσημου roadster MX-5 παρουσίασε η Mazda στη SEMA, την μεγαλύτερη έκθεση after market που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Las Vegas.

 

Τις δύο πρωτότυπες εκδόσεις του διάσημου roadster MX-5 παρουσίασε η Mazda στη SEMA, την μεγαλύτερη έκθεση after market που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Las Vegas. Τα MX-5 Spyder και MX-5 Speedster είναι πιο ελαφριά από το μοντέλο παραγωγής και τονίζουν την απόλαυση του να οδηγεί κάποιος ένα cabrio. Και τα δύο εφοδιάζονται με το 2λιτρο βενζινοκινητήρα SKYACTIV-G και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το επόμενο εξάμηνο.

Οι άνθρωποι πίσω από τα νέα MX-5 εμπνεύστηκαν το σχεδιασμό από τα roadster των προηγουμένων δεκαετιών για να δημιουργήσουν τα δύο εκθεσιακά αυτοκίνητα. Το ασημί MX-5 Spyder φέρει μία μικρή, αποσπώμενη, υφασμάτινη οροφή, αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακόνημα, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών (με ελαστικά 225/45) και δερμάτινο εσωτερικό. Το βάρος του φθάνει τα 1.043 kg. Το βάρος του γαλάζιου MX-5 Speedster είναι ακόμη χαμηλότερο (στα 943 kg). Όπως χαμηλότερα κάθεται και στο δρόμο χάρη στη ρυθμιζόμενη ανάρτηση (κατά 30 mm σε σχέση με το MX-5 παραγωγής). Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν φέρει καν παρμπρίζ, ενώ ο περιορισμός του βάρους έχει εξασφαλιστεί και μέσω της τοποθέτησης ανθρακονημάτινων θυρών και καθισμάτων. Εδώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών και πατούν σε ελαστικά 225/50.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15