search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:49
MENU CLOSE

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ στις 12 Νοεμβρίου

10.11.2015 22:42
ΠΟΕΣΥ κατά ΑΠΕ-ΜΠΕ για φωτογραφία αρχείου με επεισόδια σε δημοσίευμα για πορεία μαθητών - Media

Το pontiki.gr συμμετέχει στην 24ωρη κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΣΥ, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τις 12 Νοεμβρίου.

Το pontiki.gr συμμετέχει στην 24ωρη κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΣΥ, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τις 12 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, η απεργία για τους δημοσιογράφους αρχίζει στις 06.00 της Πέμπτης και λήγει στις 06.00 της Παρασκευής και κηρύσσεται σε όλα ανεξαιρέτως τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, στο Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και στα γραφεία Τύπου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη, ημέρα της απεργίας, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εφημερίδες.

Την ίδια μέρα δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

Από την απεργία εξαιρείται η κάλυψη των κινητοποιήσεων, ενώ στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και στο διαδίκτυο επιτρέπεται η μετάδοση δύο δεκάλεπτων απεργιακών δελτίων ειδήσεων, σε ώρες που θα καθορίζουν τα ίδια τα Μέσα.

Όλες οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν κανονικά το Σάββατο, καλύπτοντας και την απεργία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45