search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Πώς έγινε διάσημος ο Τζόνι Ντεπ; Από μια γρίπη! (Photos)

11.11.2015 14:34
Πώς έγινε διάσημος ο Τζόνι Ντεπ; Από μια γρίπη! (Photos) - Media

Κι όμως, δεν πρόκειται για πλάκα. Ο Τζόνι Ντεπ είναι ευγνώμων σε μια βαριά γρίπη που τον ταλαιπώρησε πολύ πριν από χρόνια.

 

Κι όμως, δεν πρόκειται για πλάκα. Ο Τζόνι Ντεπ είναι ευγνώμων σε μια βαριά γρίπη που τον ταλαιπώρησε πολύ πριν από χρόνια.

Οι φαν του γνωρίζουν καλά πως ο σήμερα λαμπερός σταρ έκανε την εμφάνιση του στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street» το ..μακρινό 1987. «Ήταν μια οντισιόν τελευταίας στιγμής. Ήμουν εντελώς χάλια, αλλά αναγκάστηκα να πάω», εξομολογήθηκε ο Ντεπ σε συνέντευξη Τύπου στο φεστιβάλ «AFI».

«Ήμουν άφραγκος και πήγα στην οντισιόν έχοντας πολύ υψηλό πυρετό. Την επόμενη μέρα ήμουν σε πτήση για Βανκούβερ. Υποθέτω ότι αυτή ήταν η καλύτερη οντισιόν μου!», είπε ο 52χρονος σταρ και ενθάρρυνε τους νέους ηθοποιούς να … αρρωστήσουν ,καθώς αποδίδουν καλύτερα όταν κάτι τους αποσπά την προσοχή.

Αυτός είναι ο Τζόνι, πριν γίνει … Ντεπ, στο «21 Jump Street»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:01