search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:54
MENU CLOSE

Πατέρας «ποτίζει» με μπύρα το τρίχρονο παιδί του και μεθυσμένοι χορεύουν στη μέση του δρόμου (Video)

11.11.2015 16:23
Ποδόσφαιρο με μεθυσμένους – Όποιος έβαζε γκολ και δεν είχε πιει ένα μπουκάλι αλκοόλ, το γκολ ακυρωνόταν (Video)  - Media

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει πατέρα να δίνει στο παιδί του να πιει ένα μπουκάλι μπύρα. 

 

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει πατέρα να δίνει στο παιδί του να πιει ένα μπουκάλι μπύρα.

Το περιστατικό που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων έγινε στο Περού. Ο πατέρας του βρίσκεται στο δρόμο με μια παρέα φίλων του, όλοι τους ενήλικες και πίνουν μπύρες.

Κάποια στιγμή και ενώ δείχνουν ζαλισμένοι από το αλκοόλ, ο πατέρας φωνάζει το παιδί του που είναι μόλις 2 χρονών και του δίνει να κρατήσει και να πιει και εκείνο ένα μπουκάλι μπύρα.

Το παιδάκι μιμείται τον πατέρα του. Χορεύει όπως εκείνος, γεμίζει με μπύρα το ποτήρι του, φυσάει τον αφρό της και κατεβάζει τις γουλιές διψασμένα. Μάλιστα μόλις αδειάζει το μπουκάλι, παίρνει και άλλο ένα και το ανοίγει και τότε ο πατέρας το επευφημεί και του σηκώνει το χέρι.

Στο βίντεο ακούγεται και μια γυναικεία φωνή που εικάζεται πως είναι η μητέρα του παιδιού, η οποία δείχνει να επικροτεί το περιστατικό. Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε και πρώτο θέμα στα κανάλια του Περού.

Ειδικοί επιστήμονες που σχολίασαν την άθλια πράξη του πατέρα είπαν πως σε τόσο μικρές ηλικίες η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιφέρει εγκεφαλικές βλάβες, που μπορεί να είναι και μη αναστρέψιμες, λόγω της υψηλής τοξικότητας του αλκοόλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:54