search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Από τις 16 Νοεμβρίου, με το The Entertainer, η Αθήνα αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει!

11.11.2015 16:46
Από τις  16 Νοεμβρίου, με το The Entertainer, η Αθήνα αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει! - Media

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους και συνεργάζονται με την εταιρεία The Entertainer  προσφέροντας ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες τους: Μια νέα και αποκλειστική συνεργασία που διπλασιάζει την αξία των χρημάτων σου, προσφέροντας σου 1+1 δώρο σε περισσότερες από 850+ επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σε περιμένει από τις 16 Νοεμβρίου στα καταστήματα Public της Αττικής!  Για κάθε μία προσφορά που επιλέγεις θα έχεις άλλη μια δώρο!

 

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους και συνεργάζονται με την εταιρεία The Entertainer  προσφέροντας ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες τους: Μια νέα και αποκλειστική συνεργασία που διπλασιάζει την αξία των χρημάτων σου, προσφέροντας σου 1+1 δώρο σε περισσότερες από 850+ επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σε περιμένει από τις 16 Νοεμβρίου στα καταστήματα Public της Αττικής!  Για κάθε μία προσφορά που επιλέγεις θα έχεις άλλη μια δώρο!

Τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτο brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Την αποκλειστική συνεργασία ανακοίνωσαν τα στελέχη της THE ENTERTAINER και ο Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας και Υπηρεσιών των Public, Γιάννης Σίμος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Στόχος σε κάθε μας ενέργεια είναι να ενδυναμώνουμε τη σχέση μας με τον καταναλωτή, προσφέροντάς μια πλούσια γκάμα επώνυμων, value for money προϊόντων, που διευκολύνουν την καθημερινότητά του και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Σε μια δύσκολη εποχή για τη ψυχαγωγία στην Ελλάδα, τα Public, με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους, συνεργάζονται με το THE ENTERTAINER προσφέροντας στον καταναλωτή έξυπνες λύσεις για τη διασκέδαση του και προσθέτοντας αξία στις αγορές του!»

Από την άλλη πλευρά, ο Alex Costoulas, Managing Director της The Entertainer Athens δήλωσε: «Η αποκλειστική διάθεση του The Entertainer Athens στα καταστήματα Public σε όλη την Αθήνα αποτελεί εχέγγυο της επιτυχίας του προϊόντος μας».

 Το ΤHE ENTERTAINER, είναι μια  Διεθνής Εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που ιδρύθηκε το 2001 από την Donna Benton. Το όνομα ΤHE ENTERTAINER,  είναι συνυφασμένο με την παροχή αξεπέραστων Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ σε υψηλής ποιότητας συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και αποδοχή στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ευρώπη! Μέχρι σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει λανσάρει πάνω από 45 διαφορετικά προϊόντα, σε 40 προορισμούς και σε 15 χώρες.

Το THE ENTERTAINER, έρχεται από τις 16 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα σε μια εποχή που η διασκέδαση αποτελεί πολλές φορές πολυτέλεια, επιδιώκοντας να βελτιώσει την ποιότητα, αλλά και τη συχνότητα της διασκέδασης του Έλληνα! Με το THE ENTERTAINER ο χρήστης εξοικονομεί μέχρι 60,000€* από μια πληθώρα  850+  εξαιρετικής ποιότητας Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ στην εστίαση, ψυχαγωγία, αναψυχή, ομορφιά, ευεξία  και τόσα άλλα στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο! Για κάθε μία προσφορά που επιλέγει έχει άλλη μια δώρο! Ακολουθούν ενδεικτικά ορισμένες από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του THE ENTERTAINER στην Αθήνα: Όμιλος Καστελόριζο, Βalthazar, Dal Professore, Dinner in the Sky, Θέατρο Παλλάς, Θέατρο Αλίκη, Θέατρο Εμπορικόν, Θέατρο Αποθήκη, Black Duck, Momix, Chryssalis, Assai, Pilates by Mandy, Hot Ashram, Stars Café, Gym Tonic, Λεμόνι ,Τσι Τσι, Ritzi, Le Charme de Pit, Sam all day café, Pop Up, Ela na Sou Po, Kurland, Charkas, The Wall, Athens Clue κ.α..

Το ΤHE ENTERTAINER ξεκινά από την Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατίθεται από τις 16 Νοεμβρίου σε έντυπη μορφή (Βιβλίο) αποκλειστικά στα 16 καταστήματα Public της Αττικής στην τιμή των 39€ αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του πολυβραβευμένου ΤHE ENTERTAINER Αpp. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:02