search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:56
MENU CLOSE

COSMOTE Business One: Ό,τι χρειάζεται μια επιχείρηση για να γίνει μεγαλύτερη και πιο ανταγωνιστική

11.11.2015 17:00
COSMOTE Business One:  Ό,τι χρειάζεται μια επιχείρηση για να γίνει μεγαλύτερη και πιο ανταγωνιστική - Media

Το COSMOTE Business One, έναν κόσμο επικοινωνίας και τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις, φέρνει η COSMOTE.

 

Το COSMOTE Business One, έναν κόσμο επικοινωνίας και τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις, φέρνει η COSMOTE.

Με το COSMOTE Business One οι λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, το Internet, η τεχνολογία Cloud και οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου γίνονται ένα και βοηθούν την επιχείρηση να δουλεύει καλύτερα, να είναι πιο αποτελεσματική και να γίνει μεγαλύτερη. Και όλα αυτά με τους λογαριασμούς σε ένα φάκελο (για σταθερό και κινητό), αλλά και με μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς όταν ο πελάτης καλεί στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13818, ένα εξειδικευμένο στέλεχος, το οποίο θα γνωρίζει με το όνομά του, θα τον ενημερώνει και θα τον συμβουλεύει προσωπικά.

Με το COSMOTE Business One τα στελέχη μιας επιχείρησης έχουν απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία μεταξύ των εταιρικών κινητών, αλλά και από τα εταιρικά κινητά προς το σταθερό και αντίστροφα, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ απολαμβάνουν άφθονο χρόνο ομιλίας προς σταθερούς και κινητούς προορισμούς.

Τώρα οι επιχειρήσεις αποκτούν ένα ακόμη εργαλείο, το Smart Office. Ένα εξελιγμένο, «εικονικό» τηλεφωνικό κέντρο (Virtual PBX) το οποίο, με μία απλή τηλεφωνική συσκευή, παρέχει Εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, Ηχογραφημένες Ανακοινώσεις, Αναμονή Κλήσεων, Line Hunting, Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης, Voice-to-Email και Virtual Fax, που μπορεί κανείς να διαχειριστεί από οπουδήποτε, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου portal, εύκολα και γρήγορα. Με την υπηρεσία αυτή μπορεί η επιχείρηση να δημιουργεί τα μηνύματα που θέλει να ακούν οι πελάτες της όταν την καλούν ή είναι στην αναμονή, να δρομολογεί τις κλήσεις όπου χρειάζεται και όταν χρειάζεται, να λαμβάνει σε email τα fax που της στέλνουν, καθώς και τα μηνύματα που αφήνουν στον τηλεφωνητή.

Με το COSMOTE Business One οι καθημερινές εργασίες με πελάτες και συνεργάτες γίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χάρη στο Business Cloud Storage. Οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης αποκτούν πλήρη και ταυτόχρονη πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί «στο σύννεφο», μπορούν να τα επεξεργαστούν όπου και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά και να τα μοιραστούν με συναδέλφους τους και να κάνουν back-up. Μπορούν, επίσης, να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους από το Smartphone τους.

Στα οφέλη του COSMOTE Business One συγκαταλέγεται και η υπηρεσία Business Email που προσφέρει μία σειρά εργαλείων που ενισχύουν τη λειτουργία της επιχείρησης, όπως τα εταιρικά email με το όνομα της επιχείρησης, καθώς και υπηρεσίες όπως η φιλοξενία του site (web hosting) της επιχείρησης με κατοχύρωση ή ανανέωση του domain name.

Οι πελάτες COSMOTE Business One απολαμβάνουν, επίσης, απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G και 4G+ έως 375 Mbps, ενώ με την σταθερή σύνδεση της επιχείρησης οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ταχύτητες έως 50Mbps.

«Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, το COSMOTE Business One βοηθάει τις επιχειρήσεις να γίνουν μεγαλύτερες, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Συνεχίζουμε να παρέχουμε στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, με την εγγύηση ποιότητας και εμπειρίας του Ομίλου ΟΤΕ», δήλωσε σχετικά ο κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, Business Sales & Marketing Executive Director Ομίλου ΟΤΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:54