search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:29
MENU CLOSE

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (Video/Photos)

12.11.2015 11:38
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (Video/Photos) - Media

Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο των συλλαλητηρίων κατά της λιτότητας.

Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο των συλλαλητηρίων κατά της λιτότητας.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι τα πνευματα ηρέμησαν και οι κουκουλοφόροι, που έιχαν υποχωρήσει προς την Οδό Θεμιστοκλεόυς και τα Εξάρχεια, διαλύθηκαν.

Μετά το τέλος της πορείας, η ένταση που αρχικά ξεκίνησε στην πλατεία Συντάγματος μεταφέρθηκε στην οδό Πανεπιστημίου και στην Ομόνοια. 

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ στους γύρω δρόμους ομάδες διαδηλωτών πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά.

 

Νωρίτερα ένα βαν του ΟΤΕ παραδόθηκε στις φλόγες στην οδό Σταδίου και μερίδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.Τα ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου –λάμψης

Συγκρούσεις σημειώθηκαν μπροστά και από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη πού έγινε ξανά ρίψη μολότοφ από κουκουλοφόρους και χρήση χημικών από δυνάμεις των ΜΑΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28