search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Και Pretty και Woman μέχρι σήμερα, ποια άλλη; Η Τζούλια Ρόμπερτς (Photos)

13.11.2015 10:54
Και Pretty και Woman μέχρι σήμερα, ποια άλλη; Η Τζούλια Ρόμπερτς (Photos) - Media

Ο τίτλος της «Pretty woman» την ακολουθεί από τότε που πρωταγωνίστησε στην διάσημη ομώνυμη ταινία στο πλευρό του Ρίτσαρντ Γκιρ. 

 

Ο τίτλος της «Pretty woman» την ακολουθεί από τότε που πρωταγωνίστησε στην διάσημη ομώνυμη ταινία στο πλευρό του Ρίτσαρντ Γκιρ. Και επειδή ο τίτλος είναι «βαρύς και ασήκωτος» η 48χρονη ηθοποιός πρέπει κατά καιρούς να τον επιβεβαιώνει.

Την ώρα που κατευθυνόταν προς το στούντιο για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, έκανε τα κεφάλια των αντρών να γυρίσουν και να την κοιτάξουν. Ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χωρίς να έχει πάνω της κάτι προκλητικό, απλά η ηθοποιός ήταν πολύ στυλάτη. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ασορτί σακάκι και μαύρες γόβες. Είχε τον αέρα που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια, της ακριβοπληρωμένης σταρ.

Όταν όμως, θέλεις να εντυπωσιάσεις αρκεί να έχεις στυλ, δεν χρειάζεται υπερβολές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37