search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Τουρκία: Δημιουργείται νέο υπουργείο για το προσφυγικό

13.11.2015 11:20
Τουρκία: Δημιουργείται νέο υπουργείο για το προσφυγικό - Media

Νέο υπουργείο που θα ασχολείται με ζητήματα μετανάστευσης θα συσταθεί στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Sabah.

 

Νέο υπουργείο που θα ασχολείται με ζητήματα μετανάστευσης θα συσταθεί στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Sabah.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τις προετοιμασίες κάνει το τουρκικό υπουργείο Ανάπτυξης, με δεδομένο το γεγονός ότι οι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Τουρκία από τη Συρία έχουν υπερβεί τα δύο εκατομμύρια.

Το νέo υπουργείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα σχεδιάζει την πολιτική και τη στρατηγική σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων και θα συντονίζει τα θέματα που αφορούν την έλευση και τη διαμονή των προσφύγων.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι στο νέο υπουργείο θα υπαχθούν η διεύθυνση μετανάστευσης που συστάθηκε το 2013 στο υπουργείο Εσωτερικών και η υπηρεσία Καταστροφών και Άμεσης Επέμβασης που υπάγεται στο γραφείο του πρωθυπουργού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44