search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:33
MENU CLOSE

Στη λεωφόρο της δόξας ο Χάρι Πότερ με το δικό του αστέρι (Photos)

13.11.2015 12:55
Στη λεωφόρο της δόξας ο Χάρι Πότερ με το δικό του αστέρι (Photos) - Media

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ, απέκτησε ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

 

Ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ, ο νεαρός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ, απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και δήλωσε ότι ήταν πάντα τυχερός.

Κερδίζοντας τον ρόλο του μαθητευόμενου μάγου που τον έκανε διάσημο, στα 11 χρόνια του, ο Ράντκλιφ εμφανίστηκε συγκινημένος χθες, Πέμπτη, στην τελετή στο Χόλιγουντ κι ευχαρίστησε τους γονείς του, ενώ απευθυνόμενος στο πλήθος είπε ότι δεν θεώρησε την καριέρα του δεδομένη. “Ανεξάρτητα από το πώς ήταν η μέρα μου, ήμουν πάντα τυχερός γιατί πάντα βρισκόταν μία ταινία να γυρίσω…Πέθανε σκύλος;–τρέχα κάνε ταινία. Απέτυχες σε εξετάσεις;–γύρνα ταινία. Έδωσες το πρώτο σου φιλί;–άντε γιόρτασέ το γυρνώντας μία πολύ καλή ταινία”, σχολίασε. “Αν βρεις δουλειά σε αυτό τον χώρο, είσαι σύμφωνα με τις στατιστικές, ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και που συμμετέχω σε αυτό”.

Μετά την ολοκλήρωση των ταινιών “Χάρι Πότερ” το 2011, που βασίστηκαν στα βιβλία της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, ο 26χρονος σήμερα Βρετανός ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως “Η Γυναίκα με τα Μαύρα” και “Μεταμόρφωση” καθώς και στα θεατρικά “Equus” και “How to Succeed in Business Without Really Trying”. Στον κινηματογράφο θα εμφανιστεί και πάλι στην ταινία “Βίκτορ Φράνκενσταϊν”, η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου.

Τυχερός αισθάνεται ο νεαρός ηθοποιός. Εδώ που τα λέμε είναι ήδη πολύ πλούσιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:30