search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:08
MENU CLOSE

Είναι σταρ και πλούσια, αλλά οι άντρες δεν την θέλουν (Photos)

13.11.2015 13:42
Είναι σταρ και πλούσια, αλλά οι άντρες δεν την θέλουν (Photos) - Media

Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Η Τζένιφερ Λόρενς περνά μόνη της τα σαββατόβραδα. 

 

Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Η Τζένιφερ Λόρενς περνά μόνη της τα σαββατόβραδα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια σε συνέντευξη της στη «Vogue».

«Κανείς δεν μου ζητά να βγούμε έξω. Είμαι μόνη κάθε Σάββατο βράδυ. Ξέρω ότι θέλουν να μου επιβάλλουν την κυριαρχία τους, αλλά αυτό με πληγώνει. Είμαι απλά ένα κορίτσι και θέλω να μου φερθείς καλά», είπε η 25χρονη πρωταγωνίστρια του «Hunger Games».

Και θεωρεί ότι κάποιος θα την πλησιάσει μόνο εάν δεν την γνωρίζει και δεν ξέρει ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός. «Νομίζω ότι πρέπει να γνωρίσω έναν άντρα ο οποίος θα λείπει πέντε χρόνια στη Βαγδάτη και δε θα έχει ιδέα ποια είμαι».

Αυτές οι σταρ όλο παράπονα έχουν. Τη μία έχει μοναξιά η κορυφή, την άλλη τις φοβούνται οι άντρες, την άλλη εύχονται να μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ινκόγκνιτο…Δεν έχουν τέλος τα παράπονα τους…

«Κάνει» μοναξιά στα Όσκαρ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07