search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ αγόρασε στην επτάχρονη κόρη του διαμάντια 77 εκατομμυρίων δολαρίων! (Photos)

13.11.2015 13:44
Μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ αγόρασε στην επτάχρονη κόρη του διαμάντια 77 εκατομμυρίων δολαρίων! (Photos)   - Media

Δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ έδωσε περίπου 77 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει στην επτάχρονη κόρη του δύο μεγάλα και σπάνια χρωματιστά διαμάντια, σε δημοπρασία στη Γενεύη.

 

Δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ έδωσε περίπου 77 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει στην επτάχρονη κόρη του δύο μεγάλα και σπάνια χρωματιστά διαμάντια, σε δημοπρασία στη Γενεύη.

Ο Joseph Lau έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά για το 12,03 καρατίων «Blue Moon», που πουλήθηκε την Τετάρτη στο ποσό-ρεκόρ των 48,5 million εκατομμυρίων δολαρίων από τον οίκο Σόθμπις.

Εκπρόσωπος του οίκου μάλιστα είπε ότι ο Lau μετονόμασε το διαμάντι προς τιμήν της κόρης του σε «Τhe Blue Moon of Josephine».

 

Παράλληλα, αγόρασε και το 16,08 καρατίων ροζ διαμάντι  «Graff Pink» που δημοπρατήθηκε από τον οίκο Κρίστις την προηγούμενη μέρα, έναντι 28,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το ονόμασε «Sweet Josephine».

 

Το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του Lau, που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, φθάνει τα 9,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το 2009 είχε αγοράσει ακόμη ένα μπλε διαμάντι, έναντι  9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που ονομάστηκε «Star of Josephine».

Τέλος, τον Νοέμβριο είχε αγοράζει για την άλλη κόρη του, τη 13χρονη Zoe, ένα μπλε διαμάντι 9,75 καρατίων, που ονομάστηκε  «Zoe Diamond», έναντι  33 εκατομμυρίων δολαρίων από τον οίκο Σόθμπις.

Eπίσης, έδωσε άλλα 8,4 εκατομμύρια δολάρια για μια καρφίτσα με ένα ρουμπίνι 10,1 καρατίων και διαμάντια, που ονόμασε «Zoe Red».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29