search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22
MENU CLOSE

ΠΟΕΣΥ: «Οι δανειστές εκβιάζουν τους ανθρώπους του Τύπου με την κατάργηση του αγγελιόσημου»

13.11.2015 14:17
ΠΟΕΣΥ: «Οι δανειστές εκβιάζουν τους ανθρώπους του Τύπου με την κατάργηση του αγγελιόσημου» - Media

Σε «συναγερμό για το αγγελιόσημο» καλεί τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, το οποίο θέλουν οι δανειστές να καταργήσουν .

 

Σε «συναγερμό για το αγγελιόσημο» καλεί τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, με αφορμή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «την εκβιαστική αξίωση των δανειστών από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο -οιονεί εργοδοτική εισφορά των εργαζομένων στην Ενημέρωση-, θεωρώντας το ως… εκκρεμότητα, εν όψει του euroworking group την Κυριακή».

Για το λόγο αυτό εξάλλου, το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, όπου «θα αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα κληθούν όλοι οι εργαζόμενοι να είναι από τη Δευτέρα σε επιφυλακή και αγωνιστική ετοιμότητα».

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται και το εξής: «Οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον “υπέρ πάντων” αγώνα για την επιβίωσή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22