search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Ολάντ: Ήταν μια πράξη πολέμου από το Ισλαμικό Κράτος!

14.11.2015 10:31
Ολάντ: Ήταν μια πράξη πολέμου από το Ισλαμικό Κράτος! - Media

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα πως οι αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους 128 άνθρωποι και 250 τραυματίστηκαν, ήταν «μια πράξη πολέμου»

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα πως οι αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους 128 άνθρωποι και 250 τραυματίστηκαν, ήταν «μια πράξη πολέμου» που οργανώθηκε στο εξωτερικό από το Ισλαμικό Κράτος με εσωτερική βοήθεια.

Ο Ολάντ δήλωσε πως θα μιλήσει τη Δευτέρα σε έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου και πως στη χώρα θα τηρηθεί επίσημο πένθος τριών ημερών.

«Αυτό που συνέβη χθες είναι μια πράξη πολέμου (…) η οποία πραγματοποιήθηκε από το Νταές (το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους), οργανώθηκε στο εξωτερικό με εσωτερικούς συνεργούς που η έρευνα θα πρέπει να προσδιορίσει», δήλωσε ο Ολάντ μιλώντας στο προεδρικό μέγαρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:10