search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:30
MENU CLOSE

Ακύρωσαν την αποψινή τους συναυλία στο Παρίσι οι U2 – Σώα τα μέλη των Eagles of Death Metal που έπαιζαν στο Bataclan

14.11.2015 12:00
Το The Joshua Tree των U2 ανακηρύχθηκε το καλύτερο άλμπουμ της δεκαετίας του 1980 - Media

Οι U2, το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα, ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν την συναυλία που θα έδιναν σήμερα στο Παρίσι

 

Οι U2, το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα, ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν την συναυλία που θα έδιναν σήμερα στο Παρίσι, η οποία θα αναμεταδιδόταν απευθείας στο HBO.

“Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που ισχύει στη Γαλλία, η συναυλία των U2 στο Παρίσι που προβλεπόταν για σήμερα 14 Νοεμβρίου δεν θα γίνει”, αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.U2.com.

Το συγκρότημα αναβάλει τη συναυλία για μια πιο κατάλληλη στιγμή, προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία οι U2 δηλώνουν επίσης συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Παρίσι και “από τις απώλειες ανθρωπίνων ζωών στην συναυλία (του αμερικανικού συγκροτήματος) των Eagles of Death Metal”.

Λίγο νωρίτερα σήμερα συγγενείς του συγκροτήματος αυτού από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δήλωσαν ότι τα μέλη του, τα οποία εμφανιζόντουσαν χθες στο Μπατακλάν, στο οποίο σημειώθηκε η μία από τις επιθέσεις που συγκλόνισαν την γαλλική πρωτεύουσα, είναι σώα και αβλαβή.

Η σύζυγος του ντράμερ Τζούλιαν Ντόριο δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post ότι ο σύζυγός της της τηλεφώνησε για να της πει ότι την “αγαπάει και ότι είναι καλά” και ότι “όλοι στην σκηνή κατάφεραν να γλιτώσουν”.

Ωστόσο η μητέρα του ντράμερ, η Μαριλού Ντόριο, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ο γιος της και τα μέλη του συγκροτήματος κατάφεραν να γλιτώσουν, αλλά πρόσθεσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26