search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:06
MENU CLOSE

«Ύποπτο πακέτο» εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο του Λονδίνου – Εκκενώθηκε το βόρειο τέρμιναλ

14.11.2015 12:23
«Ύποπτο πακέτο» εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο του Λονδίνου – Εκκενώθηκε το βόρειο τέρμιναλ - Media

Το βόρειο τέρμιναλ του αεροδρομίου του Γκάτγουικ στο Λονδίνο εκκενώθηκε σήμερα το πρωί έπειτα από ένα «συμβάν»

 

Το βόρειο τέρμιναλ του αεροδρομίου του Γκάτγουικ στο Λονδίνο εκκενώθηκε σήμερα το πρωί έπειτα από ένα «συμβάν», ανέφερε αερολιμενική πηγή και ο βρετανικός Τύπος ανέφερε πως ανακαλύφθηκε ένα «ύποπτο πακέτο».

Η εκκένωση του τέρμιναλ πραγματοποιήθηκε ενώ κλίμα έντασης επικρατεί στην Ευρώπη μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 128 ανθρώπους.

«Εξαιτίας ενός συμβάντος, το βόρειο τέρμιναλ εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους», αναφέρεται στον λογαριασμό του αεροδρομίου στο Twitter.

Πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν από την πλευρά τους, επικαλούμενα την αστυνομία, ότι ανακαλύφθηκε ένα «ύποπτο πακέτο».

«Το τέρμιναλ εκκενώθηκε αυτή τη στιγμή, για την προστασία του κοινού», δήλωσε αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η εφημερίδα The Independent, ενώ στους ιστότοπους κονωνικής δικτύωσης επιβάτες ανήρτησαν φωτογραφίες από την επιχείρηση εκκένωσης.

Το Γκάτγουικ είναι το ένα από τα πέντε μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου, μαζί με το Χίθροου, το Στάνστεντ, το αεροδρόμιο του Σίτι και το Λούτον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00