search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Εφτάψυχος! 45χρονος Ιταλός επιβίωσε από δύο τραγωδίες – Ήταν στο Χέιζελ και στο Μπατακλάν

15.11.2015 14:10
Εφτάψυχος! 45χρονος Ιταλός επιβίωσε από δύο τραγωδίες – Ήταν στο Χέιζελ και στο Μπατακλάν - Media

Την απίθανη ιστορία ενός Ιταλού, που ήταν παρών τόσο στην τραγωδία του Χέιζελ πριν τριάντα χρόνια, όσο και στο Μπατακλάν αλλά επιβίωσε από το αιματοκύλισμα, έφερε στο προσκήνιο η Gazzetta Dello Sport.

 

Ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι έχει την ατυχία να είναι παρών σε ιστορικές τραγωδίες, αλλά και την τύχη να επιβιώνει. Η Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια την ιστορία του 45χρονου Ιταλού, που έζησε από κοντά τόσο την τραγωδία του Χέιζελ, όσο και αυτή του Μπατακλάν.

Πριν από 30 χρόνια, τότε 15 ετών, ήταν μαζί με τον πατέρα και το θείο του, στον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ όπου 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Προχθές ήταν στο Παρίσι και στη συναυλία που αιματοκυλίστηκε από τρομοκράτες.

«Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων, μέχρι να μπει η αστυνομία και να σωθούν», είπε ο πατέρας του προσθέτοντας πως «… μια φίλη του δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς πυροβολήθηκε στον ώμο και χειρουργήθηκε».

Η αδερφή του, Φεντερίκα, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο αδερφός της πέρα από τα δύο αυτά περιστατικά είχε «ξεγελάσει» το θάνατο άλλες δύο φορές σε τροχαίο, τη μια σε ατύχημα όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του. «Ίσως η τύχη του να προέρχεται από το γεγονός ότι σε ηλικία οκτώ ετών τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ», τόνισε.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33