search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:30
MENU CLOSE

Καρδιοχτύπησαν οικογένειες στη Ρόδο-72 μαθητές Λυκείου βρίσκονταν στο Παρίσι την ώρα των επιθέσεων-Τελευταία στιγμή δεν βρέθηκαν στο Stade de France

15.11.2015 15:48
Ρόδος: Σε τι οφείλεται ο ο υπερπληθυσμός ελαφιών  - Media

Στιγμές αγωνίας έζησαν αρκετές οικογένειες στη Ρόδο το βράδυ της Παρασκευής αφού τα παιδιά τους βρισκόντουσαν στο Παρίσι για εκπαιδευτική εκδρομή.

 

Στιγμές αγωνίας έζησαν αρκετές οικογένειες στη Ρόδο το βράδυ της Παρασκευής αφού τα παιδιά τους βρισκόντουσαν στο Παρίσι για εκπαιδευτική εκδρομή.

Συγκεκριμένα, 72 μαθητές Λυκείου του νησιού βρισκόντουσαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Γονείς και συγγενείς μην ξέροντας αν τα παιδιά τους είναι καλά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, όταν πληροφορήθηκαν για το μακελειό στην πόλη.

Τα παιδιά βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, διαβεβαιώνοντάς τους πως είναι καλά.

Όπως σημειώνει ακόμα η Ροδιακή, αρκετοί ήταν οι μαθητές που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας στο Stade de France, ωστόσο, οι καθηγητές-συνοδοί δεν το επέτρεψαν, επειδή θα υπήρχε πλήθος κόσμου στο γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο σημειώθηκε μία εκ των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές του «Ροδίων Παιδεία» αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη στη Ρόδο, ενώ μάλλον θα χρειαστεί να τροποποιήσουν το πρόγραμμα εκδρομών τους, που προέβλεπε επισκέψεις σε μουσεία κ.λπ. του Παρισιού. 

 

Πηγή: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15